Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ

Ο Ανέστης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το 1990 μπήκε για πρώτη φορά στο χώρο του τραγουδιού. Παρακολούθησε για τρία χρόνια μαθήματα σολφέζ-φωνητική σε τζαζ στο σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Τη καριέρα του την ξεκίνησε με λαϊκό τραγούδι γιατί πιστεύει ότι ταιριάζει στη φωνή του.

Ο Ανέστης μεγάλωσε ακούγοντας τον Διονυσίου, Καζαντζίδη, Αγγελόπουλο και Μπιθικώτση. Ακούγοντας τη φωνή τους έκανε κι αυτός τα δικά του όνειρα. Επαγκελματικά άρχισε να τραγουδάει από το 1991 σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Το 1998 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στο "Τιτανικ" (νυν Τούνελ) μαζί με το Σταμάτη Γονίδη, τη Χριστίνα Φαρμάκη και τη Ρούλα Σταύρου.

Η πορεία του Ανέστη φάνηκε από την αρχή της καριέρας του, γι' αυτό και είχε φιλοξενηθεί σε πολλές εκπομπές πριν ακόμα γίνει γνωστός.

Σε κάποια πρωινή εκπομπή της Έλντας Πανοπούλου όπου τραγούδησε ο Ανέστης επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, τον είδε ο παραγωγός του και πίστεψε σε αυτόν. Αργότερα υπόγραψε συμβόλαιο στη δισκογραφική εταιρία BMG και δημιούργησε το 1ο του cd με τίτλο "Πως τα φέρνει η ζωή", το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού 1999.